04.03.2020 meille syntyi pikkuiset tyttö ja poika! Usva hoitaa vauvojaan hienosti. Molemmat pennut ovat alustavasti varattuja.

Usva on ultrattu tiineeksi ja pentuja odotamme syntyväksi maaliskuussa. Molemmat vanhemmat ovat omistuksessani olevia koiria, joskin Myrsky asustaa tätä nykyä Reisjärvellä sijoituksessa Leppäsen perheessä.

Usvan kanssa olemme treenanneet agilityä möllitasolla ja se on Usvalle erittäin mieluisa harrastus. Usva on luonteeltaan uusissa tilanteissa varautunut ja varovainen, mutta rohkaistuu jonkin aikaa katseltuaan. Omistajaa kohtaan Usva on melko nöyrä. Usvalla on tavattoman lempeä luonne ja rakastaa hirveästi kaikkia muita eläimiä.

Myrsky viettää nykyään kotikoiran elämää, mutta Myrskynkin kanssa ennätin aiemmin treenata agilityä lähes kisavalmiiksi. Lisäksi Myrsky osoittautui loistavaksi nenänkäyttäjäksi ja Myrskyn kanssa suoritimmekin nose workin 1.luokan hajutestin keväällä 2018. Myrsky on luonteeltaan erittäin sosiaalinen ja itsevarma uros.

Yhdistelmästä odotamme mukavia koti- ja harrastuskoiria, väriltään mustia ja ehkä myös ruskeitakin. Yhdistelmä KoiraNetissä: